TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Verhalen van medewerkers

Thijs Camphens 
leerkracht BS Petrus Canisius

“Ik vind het belangrijk om me te blijven ontwikkelen. Kindante heeft oog voor de medewerker en zijn of haar eigen ontwikkeling. Er zijn binnen Kindante veel mogelijkheden om je kwaliteiten en talenten in te zetten, niet alleen als leerkracht voor de klas.”Lyan Schreurs
directeur OBS de Kring Genhout & BS Spaubeek

“Ik ben begonnen als leerkracht, daarna Intern Begeleider geworden, waarna ik de kans kreeg om de schoolleidersopleiding te gaan doen. Nu ben ik directeur op twee scholen.  Ik krijg binnen Kindante nog steeds ruimte om me te ontwikkelen en die ruimte geef ik de medewerkers van de scholen ook. Zij krijgen binnen de kaders veel vrijheid. Ik vind het belangrijk om te luisteren naar elkaar en verwachtingen uit te spreken. Dan kan iedereen groeien. Binnen Kindante zetten we mensen in hun kracht. Dat zit zowel in onze onderwijskundige visie als de visie op personeel."

Els Schutte 
leerkracht BS Munstergeleen

“Na veertien jaar werken in de zorg, heb ik de overstap gemaakt naar het onderwijs. Het voelde meteen ‘eigen’. Alles viel op zijn plek. Ik ben zó dankbaar dat ik de kans heb gekregen binnen Kindante. Hier krijg ik mijn verdere loopbaan met gemak en met enorm veel werkplezier vol!”

Lees meer...

Bart Meuffels 
meerscholen ICT Coördinator binnen regulier, speciaal en voortgezet speciaal onderwijs

“Ik heb de ruimte, het vertrouwen en flexibiliteit gekregen om me te ontwikkelen tot ICT-coördinator op vijf scholen van Kindante. Ik heb een inspirerende en veelzijdige baan waarbinnen ik op en top betekenisvol voor kinderen mag zijn. Ik voel me momenteel meer dan ooit Kindantemedewerker.”   

Lees meer...

Lieke Kaldenhoven 
HR-adviseur Kindante

“Ik ben gestart als leerkracht bij Kindante en heb vervolgens jarenlang als vervangingscoördinator gewerkt op het BURO. Door het vertrouwen binnen het team Personeel heb ik de regie durven nemen over mijn persoonlijke groei. Ik heb mijn ambities kenbaar gemaakt, heb de mogelijkheid gekregen en ben de uitdaging aangegaan om een opleiding tot HR-adviseur te volgen. Dit werk doe ik nu met veel plezier!”

Rob Wintraeken 
leerkracht OBS De Kring Genhout

“Ik werkte al jaren op dezelfde school en was toe aan een nieuwe uitdaging. De ruimte en het vertrouwen om te groeien zijn er binnen Kindante, maar je bent zelf verantwoordelijk en moet zelf het initiatief nemen, aangeven dat je een stap wilt maken. Ik heb die kans gegrepen en heb mobiliteit aangevraagd. Ik werk nu met veel plezier op een andere school. Ik ben echt blij met de kans die ik heb genomen en gekregen.”

Mirjam Aarts
onderwijsassistent OBS de Driepas

“Ik werk met ontzettend veel plezier als onderwijsassistent op een school van Kindante. Ik vind het ongelooflijk om te merken dat ik zoveel waardering krijg voor mijn werk. Voor mij is het vanzelfsprekend dat ik dit doe en ik vind het echt zó leuk om te doen. Dit werk komt recht vanuit mijn hart.”

Lees meer...

Toine Voorjans 
conciërge OBS De Springdonk

“Ik vind mijn werk als conciërge geweldig. Ik heb veel contact met de kinderen. Dat is het mooiste wat er is. Ik voel me ook echt deel van het team. Dat wordt ook gestimuleerd door de directeur. Ik krijg veel vertrouwen en ruimte om mijn werk te doen. Dit werk had ik veertig jaar geleden al moeten gaan doen!”

Lees meer...

Delie op den Camp
versneld deeltijdtraject op BS Lahrhof

“Vanuit een UWV-traject heb ik de kans gekregen om basisschoolleerkracht te worden. Een sprong in het diepe, maar het voelt nu al heel erg goed.  Ik word goed begeleid en krijg veel ruimte en vertrouwen om me te ontwikkelen. Het allermooiste aan dit vak vind ik dat ik een steentje kan bijdragen om kinderen zelfvertrouwen te geven en ze te laten groeien in hun zelfstandigheid en hun ontwikkeling. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet en kijk ernaar uit om als leerkracht aan de slag te gaan.”

Lees meer...

Inge Tillmans 
leerkracht OBS de Duizendpoot

“Als klein meisje wist ik al: ik wil leerkracht worden. Ik ben nu het eerste jaar leerkracht na het afronden van de Pabo. Het is precies zoals ik had verwacht. Ik vind het zo mooi om samen met de kinderen te werken, om hun ontwikkeling te zien en om daar een bijdrage aan te leveren. Ik wil me ook graag blijven ontwikkelen in dit vak. Ik vind het een absolute meerwaarde dat Kindante investeert in ontwikkelingen van medewerkers. Het is een van de redenen waarom ik bij Kindante wilde werken. Ik voel me thuis en welkom. Ik word gezien en persoonlijk benaderd en behandeld. Ik voel me écht medewerker van Kindante!”

Lees meer...

Mijke Hoofs (35)
leerkracht KC de Eik

“Ik heb altijd juf willen worden. Zes jaar geleden rondde ik de Pabo af, maar ik ging vorig jaar pas aan de slag als leerkracht bij Kindante. Ik koos bewust voor Kindante. Ik had het beeld dat hier wordt gewerkt zoals onderwijs hoort te zijn. Mijn start als leerkracht ging niet zoals gepland, maar gelukkig kreeg ik een nieuwe kans. Ik voel me nu als een vis in het water. Het is heerlijk werken en ik krijg er zóveel energie van. Dit is een keuze voor mijn leven!”

Lees meer...

Contactinformatie

Dr. Nolenslaan 138                               KvK-nr:  41071699
6136 GV Sittard                                   ANBI:     6367732
046-4363366                                       IBAN:     NL57 RABO 0130567043
VoIP: 3003

BURO@kindante.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!