FacebookLinkedIn

Kindprofessionals voor Agora Westelijke Mijnstreek 0,8 FTE

Groots bijdragen aan de toekomst van kinderen

Heb jij een passie voor onderwijs en geniet je van het werken met kinderen? Wil je kinderen iets leren om ze voor te bereiden op de toekomst? En wil je onderwijs passend maken voor ieder kind, in samenwerking met ouders en met het team van school? Dan pas je bij Kindante, want bij ons staat het kind altijd voorop.

Wij zoeken enthousiaste, betrokken kindprofessionals die mee willen bouwen aan de opstart van Agora 0-12 in de Westelijke Mijnstreek.

Agora, locatie KC de Loft Sittard

We creëren een rijke speel- en ontwikkelplek waar kinderen van verschillende leeftijden samen komen om vanuit eigen motivatie samen te groeien. Kindante en de MIK &  PIW groep werken intensief samen om dit inclusieve Agora- aanbod in de Westelijke Mijnstreek te realiseren op locatie KC De Loft in Sittard.

Op de website van Agora Westelijke Mijnstreek lees je meer over onze gezamenlijke ambities.

Wat ga je doen?

 • Je bouwt samen met een divers team van kindprofessionals aan de realisatie van een aanbod vanuit de uitgangspunten van Agora en Pedagogy of Play, waarbinnen alle lerenden, groot en klein, de kans krijgen om vanuit intrinsieke motivatie hun eigen leerproces mede vorm te geven binnen de sociale context van de groep.
 • Samen met collega’s, ouders en omgeving draag je zorg voor een rijke omgeving en stem je deze af of de behoefte van het kind en de groep. Je coacht, stuurt, stimuleert, inspireert, helpt analyseren, adviseert en geeft feedback aan een heterogene groep lerenden in de Agora, terwijl je tegelijkertijd ook zelf in ontwikkeling blijft.
 • Binnen Agora denken we als team, samen met kinderen, ouders en andere stakeholders, kritisch na over ontwikkeling en onderwijs én over de manier waarop we dat organiseren. Deze aanpak heeft ook invloed op werk- en schooltijden, vakanties en de manier waarop we taken en verantwoordelijkheden samen delen.
 • We zijn voortdurend in ontwikkeling en werken samen aan de doorontwikkeling van onze plek.

 

Wij zoeken collega's die

 • Een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van kinderen, vanuit hun eigen unieke achtergrond,
 • Goed kunnen samenwerken, afstemmen en omgaan met verschillen- professionals die lef tonen en van aanpakken weten.
 • Mede vorm geven aan de doorontwikkeling van de samenwerking met KDV en BSO om te komen tot een integraal aanbod
 • Een groeimindset hebben, een lerende houding hebben, durven pionieren en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen ontwikkeling
 • Enthousiast worden van nieuwe manieren om ontwikkeling mede vorm te geven
 • Nieuwsgierig zijn naar alternatieve manieren van organiseren van het aanbod
 • Willen investeren in zichzelf en het collectief  (We starten al na de herfstvakantie met een onboarding in de avonduren)
 • Aantoonbaar relevante ervaring en/ of opleiding hebben om een bijdrage te kunnen leveren aan de realisatie van onze ambitie. We zoeken minimaal twee collega’s met een onderwijsbevoegdheid PO, daarnaast nodigen we professionals met een andere relevante achtergrond uitdrukkelijk uit om ook te reageren.
 • Beschikbaar zijn vanaf december 2023

Wat bieden we?

 • Ruimte om, in verbinding met alle lerenden, door te ontwikkelen en een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen én de realisatie van een nieuw concept.
 • Passende scholing en coaching samen met je nieuwe team
 • Een marktconform salaris op basis van de COA Primair Onderwijs;
 • Een team van enthousiaste nieuwe collega’s- we zoeken 4 collega’s met elk een omvang van 0,8 FTE
 • Een fijne werkplek binnen KC De Loft in Sittard

Informatie

Enthousiast geworden? Maak je interesse dan kenbaar op een manier die bij jou past. We verwachten dat je ons hierbij laat zien waarom je solliciteert en wat jouw bijdrage kan zijn. Voeg ook je CV bij. Solliciteren kan tot 18 september via onderstaande knop ‘solliciteren’. 
Als je meer met ons wilt delen, mag dat via info@agorawestelijkemijnstreek.com of via ons postadres: Stichting Kindante t.a.v. Agora WM, Dr. Nolenslaan 138, 6136 GV Sittard.

Procedure

Het verloop van de procedure ziet er als volgt uit: 
Op woensdag 27 september organiseren we van 15.00 tot uiterlijk 20.00 een ervaringsmiddag/ avond voor jou samen met andere sollicitanten. Op woensdag 11 oktober voeren we individuele sollicitatiegesprekken. 
Wanneer jouw sollicitatie voor ons aanleiding is om je uit te nodigen, ontvang je meer details.

Heb je nog vragen of wil je meer weten?
Bezoek dan www.agorawestelijkemijnstreek.comwww.kindante.nl of neem contact op met Ellen Stouten via info@agorawestelijkemijnstreek.com.
We hebben nog geen direct nummer; mail gerust een terugbelverzoek.

 

Heb je nog vragen of wil je meer weten? 

Bezoek dan onze website: www.kindante.nl, of neem contact op met:

 Wil je eerst graag een kijkje nemen op onze school, dan ben je van harte welkom.

Heb je al eerder bij Kindante gesolliciteerd? Dan heb je waarschijnlijk al een account. Log in dat geval eerst in via de knop rechtsboven.
Je kunt daar ook het wachtwoord opvragen.