FacebookLinkedIn

Leraar, leraarondersteuner en onderwijsassistent Basisschool Angela

Heb jij een passie voor onderwijs en geniet je van het werken met kinderen? Wil je kinderen iets leren om ze voor te bereiden op de toekomst? En wil je onderwijs passend maken voor ieder kind, in samenwerking met ouders en met het team van school? Dan pas je bij Kindante, want bij ons staat het kind altijd voorop.

Vandaag én morgen.

Stichting Kindante zoekt per direct voor Basisschool Angela in Echt:

 • een leraar (m/v) voor 0,6 fte
 • een leraarondersteuner (m/v) voor 0,6 fte
 • een onderwijsassistent (m/v) voor 0,6 fte                                                                                          

 

Groots bijdragen aan de toekomst van kinderen

"Samen het beste uit jezelf halen!"

Ben jij de leraar, leraarondersteuner of onderwijsassistent die onze kinderen een leerzame en onvergetelijke basisschooltijd wil bezorgen en waar de kinderen op latere leeftijd met veel plezier aan terug denken? Sta jij daarbij open om innovatief onderwijs mee vorm te geven? Om dat te bereiken richten we ons op vaardigheden die nu én in de toekomst onmisbaar zijn zoals samenwerken, creativiteit, kritisch denken, onderzoeken, ondernemen en communiceren. Klinkt dit goed? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

Wat ga je doen?

Je gaat als leraar werken in de groepen 4/5 en 5/6, om samen met je collega's met een betekenisvol, aantrekkelijk en eigentijds aanbod verder tegemoet te komen aan de talenten en ontwikkelbehoeften van kinderen. Wil je liever met meerdere leeftijdsgroepen aan de slag? Dat kan als leraarondersteuner of onderwijsassistent. Samen met de leraar stem je af wat kinderen nodig hebben en welke rol jij kunt spelen in de ondersteuning. Dat kan op diverse manieren met individuele kinderen, een klein groepje of een volledige klas. We maken daarbij graag gebruik van jouw talenten en expertise. 

 

Wij zoeken een collega die:

 • snel verbinding kan maken met kinderen, ouders en collega's;
 • breed inzetbaar is;
 • initiatief en daadkracht toont;
 • denkt in kansen;
 • buiten de gebaande paden durft te denken om nieuwe wegen te ontdekken en creëren;
 • op een constructieve en verantwoorde wijze eigenaarschap toont;
 • enthousiast wordt van elke kleine stap in de ontwikkeling van kinderen.

Affiniteit of ervaring met het EDI-model is een pré.

 

Wij bieden

 • Je werkt op Basisschool Angela, een school van Kindante. Je bent medewerker van Kindante, een organisatie waar goed werkgeverschap centraal staat en waarbij wij zoveel mogelijk rekening houden met jouw behoeften en mogelijkheden. Kindante biedt veel mogelijkheden om je te ontwikkelen en streeft naar de juiste persoon op de juiste plek. 

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt als leraar een afgeronde Pabo-opleiding.
 • Je hebt als leraarondersteuner of onderwijsassistent een passende vooropleiding en bent in staat om - in overleg met de leerkrachten - schoolbreed onderwijsinhoudelijke begeleiding te verzorgen en actief mee te denken.
 • Je beschikt over ICT-vaardigheden ten behoeve van je dagelijkse werk met leerlingen. Je legt de verbinding tussen leerdoel, werkvorm en inzet van ICT. Uiteraard werk je probleemloos met Microsoft Windows en Office.
 • De kernwaarden van Kindante: Mensgericht, Toegewijd, Transparant en Groei zijn een inspiratie voor je dagelijkse werk.

Waar staan wij voor?

Op basisschool Angela willen we leerlingen opleiden tot kritisch denkende en evenwichtige wereldburgers, die respectvol omgaan met zichzelf, de medemens en de omgeving. Daarbij willen we hen meegeven, dat het belangrijk is om actief en positief deel te nemen aan de samenleving en gericht te zijn op samenwerking. In een slogan: "Samen het beste uit jezelf halen!"

We willen leerlingen meegeven dat er verschillende opvattingen en overtuigingen bestaan. Dat doen we, omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit de basis is om te leren in deze steeds veranderende maatschappij.

 

Informatie

Enthousiast geworden? Solliciteer dan vóór 26 september 2021 via onderstaande button ‘Solliciteren’!

Kandidaten met een andere werktijdfactor zijn eveneens van harte uitgenodigd te solliciteren.

De gesprekken vinden plaats in week 39 en 40.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? 

Bezoek dan onze website: www.angelaschool.nl of www.kindante.nl, of neem contact op met:

 Wil je eerst graag een kijkje nemen op onze school, dan ben je van harte welkom.

Heb je al eerder bij Kindante gesolliciteerd? Dan heb je waarschijnlijk al een account. Log in dat geval eerst in via de knop rechtsboven.
Je kunt daar ook het wachtwoord opvragen.